Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Bilthoven

Catering aan huis of op gewenste locatie in Bilthoven bestellen? Foodking is al 25 jaar actief als cateraar in regio midden Nederland met buffetten, hapjes en verse broodjes voor uw lunch op kantoor.

Bent u op zoek naar een cateraar die met liefde, passie en voor een goede prijs kwaliteit gaat? zoek dan niet verder en vraag een offerte op maat aan. 

 

Halal Buffet - Lunch en Diner

Wij verzorgen Halal Buffetten in o.a. Laren, Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht bezorgen wij door heel Nederland.

Catering keuze aan lunch & Aanbod buffetten in Bilthoven en omgeving

Wij verzorgen lunches en lunchbuffetten op diverse locatie door heel midden Nederland of het nu gaat om een vergaderlunch, lunchpakket of complete cateringverzorging aan huis, bij ons zijn de lunch mogelijkheden onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde lunches bestellen die wij bezorgen op kantoor of op gewenste locatie.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen lunchen of snel nog even de lunch catering bestellen voor de directievergadering? Geen probleem met de lunch verzorgingsservice van Foodking " Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging"

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier

Halal & Gezond Catering bestellen?

21 Maart 2018 Author: Voedingscentrum Nederland

Halal staat voor alles wat door de Koran als goed en rein kan worden gezien. Ook al het eten uit de zee, groenten,  fruit en alle  dranken, behalve  alcohol zijn voor moslims Halal of rein geoorloofd. Diverse organisaties houden zich bezig met het keuren van Halal vlees en Halal vleesproducten. Zij hebben onderling afspraken en regels op gebied van slachten volgens islamitische wijze... Lees meer

 
 
 
 
Opbellen
Info