Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Sushi

Sushi Catering - Verse Partyservice Sushi & Sashimi in uw regio bestellen; Als cateringbedrijf weten wij als geen ander dat kwaliteit van de vis erg belangrijk is bij sushi breiding, daarom werken wij strikt met verse vis die wij dagelijks via onze leveranciers bestellen. 

Sushi Hapjes Plateau voor Japanse "catering thema feest" gelegenheid

Feestelijk assortiment sushi hapjes gepresenteerd op een stijlvol plateau om uit te serveren. Meer hapjes nodig met de uitgebreide keus aan Catering Hapjes van Foodking. Bekijk ons hapjesbuffet voor bij de borrel voor feestelijke hapjes zowel koud als warm, heerlijke salades. Vers gebakken broodassortiment en smeersels. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan met onze aanvraagformulier.

Is een Sushi Buffet ook mogelijk? met vooraf Japanse warm en koude Fingerfood hapjes 

Een verse Sushi buffet van Foodking is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme originele Oosterse gerechten met veel keuze en varieatie . Wij verzorgen alles, van Balonnen en slingers voor uw feest tot mini dessertlepeltje bij uw nagerecht. U kunt ontspannen en uw feest of gelegenheid ervaren als goed geregeld met onze Partyservice. Besteld u een Sushi Borrel Buffet dan krijgt u in plaats van een hele maaltijd overheerlijke hapjes om een borrel aan te kleden. Dit zijn dus kleine hapjes voor bij de borrel. Foodking is uw cateraar, party-catering vanaf 30 personen.

 
 
 
 
Opbellen
Info