Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Halal Sushi Workshop

Boek hier uw Halal kook workshop aan huis of op gewenste locatie v.a. 15 personen

Wil je echter nog minder geld besteden aan je sushi en hou je van koken? Probeer dan eens zelf sushi te maken! Je hebt een aantal basisspullen nodig maar dan kan je snel aan de slag en je kunt eindeloos blijven variëren met diverse vullingen en combinaties. Uw gasten zullen versteld staan van de prachtige zelfgemaakte sushi plateaus die u ze serveert. En de smaak kunt u afstemmen op uw eigen wensen of op die van uw gasten.

Sushiworkshop bij Foodking in Hilversum, gedurende 2,5 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's. Leer oa, vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rol behendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

De kunst van sushi en sashimi Voor de Japanners is het maken en opdienen van sushi een soort kunst. De sushi en sashimi schotels dienen er dan ook uit te zien als ware kunstwerken. Bekijk maar eens een sushi kookboek of zoek naar afbeeldingen van sushi op het internet. U zult verstelt staan van wat voor meesterwerken de sushi chefs allemaal maken.


Sushi Workshop & 100% Halal

Organiseert u een kookworkshop aan huis of op welke locatie dan ook in Midden Nederland? Bij Foodking boekt u de leukste kookworkshops voor uw gezelschap! Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of op feestlocaties? 

Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties in vrijwel alle regio's. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw Workshop Sushi of gewenste kook activiteit.


Om u zo snel mogelijk te helpen een workshop te boeken bij Foodking, kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze aanvraagformulier


Verse sushi! Met de workshop van Foodking wil iedereen leren sushi maken?

Sushi leren maken met de kookworkshop van Foodking! U wilt binnenkort een sushiworkshop in uw woonplaats organiseren en zoekt een goede Japanse sushi chef die dit graag doet? Ook moet het een originele en ludieke invulling zijn om de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig te zijn? Boek dan een sushiworkshop bij ons. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief, halal en bovenal erg leuk! Sushi Workshop vegetarisch of dieetwensen zoals halal of alleen vlees? wij houden hier graag rekening mee. 


Sushi maken kan iedereen leren - Traditioneel Japanse workshop sushi

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

 
 
 
 
Opbellen
Info