Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Weesp Lunch - Hapjes en Diner

Hapjes & Drankjes: Weesp tussen Amsterdam en 't Gooi in

Foodking Catering is actief in Weesp en omstreken met verse buffetcatering aan huis, bedrijf met lekkere huisgemaakte hapjes en broodjes op gewenste locatie in midden Nederland. Als cateringbedrijf en partycateraar in Weesp staan wij bekend met onze kwaliteit als cateraar. 

Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u vrijblijvend een cateringaanvraag indienen via onze aanvraagformulier

Ons geheim in Weesp als cateraar 

Voor catering bestellen in de mooie stad Weesp bent u aan het juiste adres bij Foodking Catering; Met meer dan 20 jaar  ervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood, hapjes en elke andere vorm van catering op locatie gegarandeerd in goede handen. 

Ons geheim als cateraar is eenvoudiger dan u denkt; Wij vertalen simpelweg de verwachting van uw gasten in lekker vers eten en stellen vaak onze menu's op basis van verse kwaliteitsproducten, daarnaast bereiden wij dagelijks onze buffetten, broodjes en hapjes. "het sleutelwoord in deze is VERS VERS VERS is het geheim achter Foodking als cateringbedrijf in Weesp.


Beste cateraar in Weesp 

Als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd lekker en vers.


Dieetwensen & Allergenen catering glutenvrij | Halal & Vegetarisch

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.


Halal buffet catering met de beste kwaliteit voor elk budget!

Van een traditionele catering buffet, maaltijd, broodjes lunch, high tea, walking dinner, hapjes buffet tot zelfs Halal fingerfood en sushi catering, kunt u terecht bij Foodking in Weesp. Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP voedselveiligheidsplan met gekoeld transport en leveren onze buffetten en gerechten compleet met warmhouders, benodigde apparatuur en serveermaterialen op aanvraag. 


Catering in uw woonplaats

Wij verzorgen catering in o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door.

Ons assortiment en cateringmogelijkheden zijn vanaf 20 personen te bestellen door heel midden Nederland zowel voor particulieren als de zakelijke markt, Foodking biedt u diversiteit aan catering in hapjes, fingerfood, buffetcatering, crew catering, zakelijke en vergaderlunches om uw feest of gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen.

Wilt u catering verzorgt hebben in Weesp? met passie voor lekker eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een eerlijke en betaalbare prijs? Vraag hier gemakkelijk uw cateringofferte aan en laat u verrassen door onze smakelijke maaltijden, salades en lekkere verse smoothies op uw feest, verjaardag aan huis, bedrijf of op gewenste locatie.


Wat vertellen gasten over ons?

21 Oktober 2017 Author: Foodking.nl

Monique Kanhai

De hapjes waren erg lekker en gevarieerd. Zeker de moeite waard 

Lees meer reviewsInformatie of een vraag stellen?

Wij staan u graag te woord via onderstaande telefoonnummer op Whatsapp 

CHATTEN MET EEN MEDEWERKER

+31 6 1993 00 01

 
 
 
 
Opbellen
Info