Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Sushi Workshop

Sushi workshop bij Foodking in Midden Nederland en elk gewenste locatie, gedurende 2,5 uur met de beste sushi chef leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's als bedrijfsuitje. € 35,- per persoon excl. 

Om u zo snel mogelijk te helpen een workshop te boeken bij Foodking, kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze aanvraagformulier


Sushiworkshop op diverse locaties in Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. 

Voor een leuke sushi workshop aan huis bent u aan het juiste adres bij Foodking. 

Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en Wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!)

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen met workshops zijn o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in uw achtertuin? Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties door heel Noord Holland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw kook workshop.Boek de leukste Halal kook * Workshops voor uw gezelschap aan huis, werk of op gewenste locatie

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in het magazijn? 
Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties in midden Nederland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw Workshop.

Wij verzorgen uw workshops in o.a. Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Loosdrecht, Naarden-Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen, Zaandam, Haarlem, Leiden en Vleuten.


Sushi leren maken met een kookworkshop van Foodking in midden Nederland?

U organiseert binnenkort een workshop voor familie, vrienden of collega's? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn? Boek dan een kookworkshop bij Foodking. Al onze workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! U leert dingen waar u nooit van had gedacht ze ooit te leren!

 

Workshop sushi maken is ontspannen en erg leuk! Onze trendy kooklessen zijn te boeken vanaf 15 personen

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door catering Foodking kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chef koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!

Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen onze chef-koks meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze Sushi workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

Zelf sushi maken Het eten van sushi is tegenwoordig erg populair en er verschijnen dan ook steeds meer Japanse sushi en sashimi restaurants in Nederland. Voor het eten van sushi in een restaurant betaal je echter vrij veel geld. Wel zijn er heel wat sushi restaurant geopend die voor een vast bedrag een ‘onbeperkte hoeveelheid’ sushi aanbieden ook wel bekend als All you Can Eat concept. 


Ook voor uw Teamuitje, bedrijfsuitje in Amsterdam, Utrecht, Den Haag Rotterdam, Almere en Amersfoort.

Wil je echter nog minder geld besteden en hou je van koken? Probeer dan eens zelf sushi te maken! Je hebt een aantal basisspullen nodig maar dan kan je snel aan de slag en je kunt eindeloos blijven variëren met diverse vullingen en combinaties. Uw gasten zullen versteld staan van de prachtige zelfgemaakte sushi plateaus die u ze serveert. En de smaak kunt u afstemmen op uw eigen wensen of op die van uw gasten. 

Sushiworkshop bij Foodking in Hilversum, gedurende 3 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's.

Leer vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rol behendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

De kunst van sushi en sashimi Voor de Japanners is het maken en opdienen van sushi een soort kunst. De sushi en sashimi schotels dienen er dan ook uit te zien als ware kunstwerken. Bekijk maar eens een sushi kookboek of zoek naar afbeeldingen van sushi op het internet. U zult verstelt staan van wat voor meesterwerken de sushi chefs allemaal maken.

Sushi leren maken volgens oude en nieuwe Japanse traditie en trends tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!)

 
 
 
 
Opbellen
Info