Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Tuinfeest organiseren met catering aan huis?

Lekkere verse hapjes aan huis bezorgd of op gewenste feest locatie door heel midden Nederland? Als cateringbedrijf leveren wij dagelijks verse hapjes catering bij bedrijven en particulieren. Onze hapjes variatie is oneindig en is ook aan te passen aan uw gelegenheid, budget en dieetwensen. Met verschillende verse hapjes arrangementen heeft u ruime keus aan catering mogelijkheden voor uw feest of gelegenheid.

Als cateringbedrijf hebben wij een ruime aanbod aan warme en koude hapjes in ons assortiment, zo kunt u de juiste hapjes en fingerfood bestellen voor uw gelegenheid en binnen uw budget.

Om u zo goed mogelijk te helpen met de juiste hapjes keuze voor uw feest, vragen wij u een offerte aanvraagformulier in te vullen. 


Plateau diverse fingerfood & hapjes zowel warm als koud te bestellen v.a. 50 personen 

 

Warme Hapjes

Koude Hapjes

Fingerfood 

Halal Hapjes

Sushi Hapjes 

Borrel Hapjes 

Canapé Hapjes

Vlees Hapjes

Vis Hapjes

Vegetarische Hapjes 

Frituur Hapjes 

Receptie Hapjes

Luxe Hapjes

Crostini Hapjes 

Standaard Hapjes

Hapjes Live Bereiding

Hapjes Plateau

Plateau Deluxe

Mini Sandwich Hapjes

Kerst Hapjes

Kleine Hapjes

Gesorteerde Hapjes

Hapjes Verjaardag

Tapas Hapjes 

Marokkaanse Hapjes 

Hollandse Hapjes

Zoete Hapjes

Amuse Hapjes  


Nootjes & Zoutjes op tafel of liever gemarineerde olijven met dips en knoflook crostini's 

Voor heerlijk luxe nootje en dips zoals crudites en zoutjes als ontvangst bij een receptie of borrel catering hebben wij een passend arrangement met lekkere gemarineerde olijven, canapé gerookte zalm, haring met uitjes en zuur en heerlijke salades in mini kleine schaaltjes. 

Catering met warme en koude hapjes bestellen? Op elk gewenste locatie verzorgen wij uw hapjes catering in de stijl van uw evenement.


Keuze aan Hapjes Catering zowel warm als koud voor iedereen

Glutenvrij, notenallergie en vegetarische hapjes kunt u gerust bestellen bij Foodking, wij houden graag rekening met uw dieetwensen, zo is er voor iedereen wel een lekkere hapje bij. Met verschillende hapjes van vlees, vis en vegetarisch tot zelfs Halal en Glutenvrij heeft u een ruime keus aan hapjes bij Foodking Catering.

Heerlijk sushi, verse oesters, of gemarineerde zalm met dille en limoen, alles is mogelijk en niets te gek. Maak uw wensen kenbaar op het offerte aanvraagformulier voor mooie hapjes van zeer goede kwaliteit bereid, met huisgemaakte sausjes en toppings maken wij de hapjes exclusief en kleurrijk.

Hapjes vers ter plekke bereid op locatie? Foodking heeft ook een Food Truck voor het bereiden van uw hapjes op elke locatie, Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers voor de juiste assortiment aan heerlijk lekkere hapjes die te bestellen zijn voor uw feest of gelegenheid.

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee. Organiseert u binnenkort een bruiloftsfeest, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuke tuinfeest, evenement aan huis met vrienden en familie? Dan bent u bij Foodking Partyservice catering aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met liefde en passie en werken met dagverse seizoens producten en dat merkt u ook aan onze scherpe arrangementen en prijzen.


 
 
 
 
Opbellen
Info