Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Spaans Buffet 

Welkom bij Foodking Catering! Wij zijn verheugd om u een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden met ons authentieke Halal Spaanse buffet. Laat u onderdompelen in de levendige smaken en heerlijkheden van de Spaanse keuken terwijl wij u meenemen op een gastronomische reis die uw zintuigen zal prikkelen. Ons Halal Spaanse buffet is perfect voor elke gelegenheid, van zakelijke evenementen tot privé feesten en speciale vieringen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


Laat ons de smaken van Spanje bij u thuis of op uw evenement brengen! Bij Foodking bezorgen wij onze heerlijke Spaanse buffetten in diverse steden en dorpen, waaronder Naarden, Nijkerk, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort.

Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, wij staan voor u klaar. Afhankelijk van de omvang van uw opdracht, zijn wij bereid het hele land door te rijden om aan uw culinaire wensen te voldoen.
Geniet van onze authentieke Spaanse gerechten, waarbij we de rijke smaken en tradities van de Spaanse keuken naar voren brengen. Laat ons uw gasten verrassen met een onvergetelijke culinaire ervaring.

Neem contact met ons op om uw trendy Spaans buffet op maat te bestellen!. We kijken ernaar uit om uw evenement een trendy en heerlijke ervaring te maken! 


Tapas & Spaanse Hapa's 

We hebben weer dit jaar veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan in het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer Halal en gezonde catering aan te bieden, met een eerlijk en heerlijk eten rond de wereld met verse producten waar u van zult gaan genieten als opdrachtgever!! 

Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit.

 
 
 
 
Opbellen
Info