Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Sushi Bar & Sushi Catering bestellen? 100% Halal 

Op zoek naar een cateringbedrijf dat catering op elk gewenste feest locatie verzorgd? Foodking met een mobiele sushi bar op locatie | Mobiele keuken catering in Midden Nederland waar en wanneer dan ook?

Catering met smaak voor de fijnproevers onder ons, uw catering verzorgen wij met liefde en kwaliteit. Dat onze sushi vers is hoeft u niet aan te twijfelen, wij gaan alleen voor het beste en dat proeft u ook aan onze verse sushi hapjes op locatie. Maak kennis met ons als cateraar in verse sushi & Sashimi. 

Dagelijks komt de visboer bij ons langs met de beste verse vissoorten voor sushi en sashimi, in onze keuken worden deze producten met zorg gefileerd en bewerkt naar de juiste toepassing voor uw feest of gelegenheid. ons aanbod is ook vegetarisch, zo hebben wij Tamago (Japanse omelet), gemarineerde aubergine, avocado, wakame en komkommer. Kip teriyaki of Yakitori? wel eens sushi met geflambeerde ossenhaas gegeten?


Cateringservice op locatie in heel Midden Nederland voor buffet, lunch en diner

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.


Sushi Catering; Uw sushi catering aan huis bestellen? Catering Foodking verzorgt sushi catering.

Wij verzorgen sushi catering o.a. in Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van uw opdracht rijden wij graag het hele land door. 

Onze sushi assortiment en cateringmogelijkheden zijn vanaf 20 personen te bestellen voor particulieren als de zakelijke markt; Foodking.nl biedt u diversiteit aan hapjes, fingerfood, buffetcatering, crew catering, zakelijke vergaderlunches om uw feest geheel naar wens in te vullen

 
 
 
 
Opbellen
Info