Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Amersfoort bestellen? Lunch | Diner | Hapjes

Catering warme en koude hapjes bestellen in Amersfoort en regio Midden-Nederland met Foodking aan uw zijde als cateringpartner is het organiseren van uw evenement of gelegenheid een succes. Wij maken graag deel uit van uw feest met de verzorging van uw catering hapjes en drankjes.

Foodking is uw cateringbedrijf, Partycateraar en geniet grote bekendheid in Amersfoort voor uw catering aan huis, hapjes en kookworkshops. Met meer dan 20 jaar cateringervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood en evenementen catering op gewenste locaties; is uw (bedrijfs)feest catering of Party catering bij Foodking in goede handen. Verse maaltijd salades, broodjes voor o.a. zakelijke lunches en vergaderlunches in Amersfoort. Foodking Cateringservice voorziet elk lunchpakket van heerlijk belegde broodjes, verse fruit, salades, verse vruchtensappen, en diverse warme of koude dranken. Uiteraard zijn onze broodjes en producten dagvers bereid en met liefde en passie samengesteld. Ook verzorgen wij op de vrijdagmiddag uw borrel op kantoor met bittergarnituur, hapjes en warme snacks.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland. 

Met Foodking is uw catering in Amersfoort gegarandeerd in goede handen. vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 


Catering in Amersfoort met passie en liefde

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers te bezorgd.Cateraar in Amersfoort voor uw feest & bijzondere gelegenheid 

Heeft u binnenkort in Amersfoort een catering te bestellen voor uw bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis in Amersfoort? Dan bent u bij Foodking Catering aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw catering met passie, liefde en dat proeft u. Ook werken wij met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs.  

Onze heerlijke cateringbuffetten, diners, lunches, high tea's, hapjes, tapas, kookworkshops en barbecues zij ook te bestellen in Leusden, Hoogland, Hooglanderveen, Vathorst, Oud Leusden, Hoevelaken en Isselt ! Voor elk gelegenheid hebben wij een passend aanbod en invulling voor uw gelegenheid. 

Zoekt u een Halal cateraar met leuke invulling met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare prijzen? Kies dan voor Catering Foodking en laat u verrassen door onze aanbod aan buffetten, hapjes, barbecue 's en meer...

 
 
 
 
Opbellen
Info